HOGYAN TARTSD MEG A RENDEZVÉNYED ANÉLKÜL HOGY ELJÖNNÉNEK AZ EMBEREK?

(És még a bevételed sem fog kiesni!)

Kattints a megoldásért

SZIGORÍTÁSOK?
NEM NEKED!

Bizonyára már Téged is érintenek azok a különböző szigorítások, melyek következtében rengeteg oktatást, rendezvényt, szakmai konferenciát fizikálisan le kell mondani vagy el kell halasztani.

Mi a megoldás?

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Professzionális, több kamerás élő közvetítést kínálunk az interneten keresztül, akár zárt, akár nyilvános élő közvetítéssel. A résztvevők otthonról tudják követni az eseményeket, kommentelhetnek, reagálhatnak. A közvetítés történhet akár privát szerveren, akár a közösségi média platformjaidon is.

Ez kell nekem

A résztvevőknek nem kell személyesen megjelenni a helyszínen

LEMONDÁSNÁL JOBB AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

MEG LEHET TARTANI A RENDEZVÉNYT

ZÖKKENŐMENTESEN MEHET VÉGIG AZ ESEMÉNY

TÖKÉLETES HANG ÉS KÉPMINŐSÉG BÁRHONNAN

Kezdhetjük

Kik vagyunk mi?

EVENT EQUIPMENT & SOLUTIONS

Professzionális rendezvény – és konferenciatechnikai cégünk egy modern és költségkímélő technikai megoldást kínál arra, hogy akár távolból is megtartható legyen bármilyen foglalkozás vagy konferencia.

 

A streaming, azaz élő közvetítés technológia ma már nem csak a TV-k privilégiuma, akár a Te intézményednek, rendezvényednek, szakmai konferenciádnak élő közvetítése is megvalósítható, nem csak az ország, hanem a világ bármely pontjára. Egy időben, akár több száz vagy több ezer embernek.

NEKED IS SEGÍTHETÜNK?

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed vagy kérdésed lenne, ne habozz keresni minket a részletek miatt! Több csomagot is kidolgoztunk, így biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a költségvetésednek megfelelőt!

Szerdahelyi Roland, ügyvezető igazgató
+36 30 750 3377

Azonnali hívás

ŐK MÁR BÍZNAK BENNÜNK